image/svg+xml Openclipart flag-europe
organic

Brandewijnazijn Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Brandewijnazijn Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Gemaakt van hoogwaardige brandewijn, bekend om zijn neutrale smaakprofiel.
  • plus-circle Bezit een hogere zuurgraad dan veel andere azijnsoorten.
  • plus-circle Veelzijdig in de voedselindustrie, ideaal voor sauzen, marinades en inmaken van groenten.
Details

Wat is Brandewijn (Brandy)?

Brandewijn is een sterk alcoholische drank uit Noordwest-Europa. De naam ''brandewijn'' is afkomstig van ''gebrande wijn'', wat in het Engels staat voor ''Brandy''. Brandewijn wordt meestal gedronken als digestief na het eten. Sommige brandewijnen worden in houten vaten gerijpt. Andere worden gekleurd met karamelkleuring om het effect van rijping na te bootsen, en sommige worden geproduceerd met een combinatie van zowel rijping als kleuring. 

Van brandewijn naar brandewijnazijn

Brandewijnazijn is neutraal van smaak wordt verkregen door brandewijn te laten fermenteren. Tijdens het fermentatieproces wordt de alcohol in de brandewijn omgezet in azijnzuur. Brandewijn is niet de enige bron voor het maken van azijn. Al naar gelang de soort alcoholische drank die als basis wordt gebruikt ontstaat een andere soort azijn. Rijstwijnazijn, wijnazijn, maar je zou ook whiskey-azijn of rum-azijn kunnen maken op dezelfde manier.

Algemene toepassingen

Brandewijnazijn wordt met name gebruikt bij de bereiding van sauzen zoals mayonaise, mosterd, ketchup en marinades voor smeerbare salades, juist omdat brandewijnazijn niet zijn eigen smaak toevoegt. Ook wordt brandewijazijn gebruikt voor het inmaken van groentes, zoals komkommers (augurken), wortels, radijsjes, bloemkool, etc.

De eigenschappen van Brandewijnazijn

  • Brandewijnazijn is wat zuurder dan bijvoorbeeld wijnazijn.
  • Brandewijnazijn heeft een neutrale smaak door de aard van het brandewijn substraat

Waar kan ik brandewijnazijn kopen?

Gemakkelijk brandewijnazijn kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je brandewijnazijn kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele brandewijnazijn aanbieding meer.

Brandewijnazijn Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde brandewijnazijn komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Brandewijnazijn Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Brandewijnazijn Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Brandewijnazijn Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80164-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Vloeistof
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Brandewijnazijn
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Duitsland
Merk Holyflavours
HS-Code 22090011
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
star star star star star
Brandewijnazijn
Goeie lekkere plantaardige azijn, wat op een speciale manier gemaakt is waardoor het een lekkere specifieke smaakt, heeft mooi en goede verpakking eromheen.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op