Boliviaans Rozenzout Fijn 0.1-0.3 mm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Boliviaans Rozenzout Fijn 0.1-0.3 mm? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 2,73
Op voorraad
SKU
30105-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis van Boliviaans rozenzout

Dit Boliviaans Rozenzout wordt gewonnen in de hooglanden van het Andes gebergte. Vanwege de afgelegen locatie leidt het zout niet onder de invloeden van de mens zoals milieuvervuiling, Daarnaast wordt bij het transport nog steeds gebruik gemaakt van de oude karavaanroutes die de Inca´s vroeger gebruikten. Het Boliviaanse steenzout, dat op een rozenkwartssteen lijkt, wordt met de hand geoogst. 

Hoe smaakt Boliviaanse rozenzout?

Boliviaanse rozenzout lijkt op rozenkwarts-stenen. De mooie en opvallende roze kleur verkrijgt het rozenzout door een zeer hoog ijzergehalte. Het bevat ook belangrijke mineralen zoals calcium, kalium en magnesium. Deze geven het steenzout een zuivere en natuurlijke milde smaak.

Specifieke eigenschappen:

  • 98,2% NaCI
  • 0,48% Ca.
  • 0,12% Mg.
  • <0,1 mg Zink.
  • 0,43% Kalium
  • 33 mg. Fe.

Dit product is hygroscopisch. Dat betekent 'wateraantrekkend'. Dus bewaar je het op een vochtige plek dan gaat het klonteren. 

Waar kan ik Zuid-Amerikaanse steenzouten kopen?

Gemakkelijk Zuid-Amerikaanse steenzouten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Zuid-Amerikaanse steenzouten bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Zuid-Amerikaanse steenzouten aanbieding meer.

Boliviaans Rozenzout Fijn 0.1-0.3 mm van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde Zuid-Amerikaanse steenzouten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Boliviaans Rozenzout Fijn 0.1-0.3 mm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Boliviaans Rozenzout Fijn 0.1-0.3 mm toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Boliviaans Rozenzout Fijn 0.1-0.3 mm? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.