Boekweit Vlokken Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Boekweit Vlokken Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,01
Op voorraad
SKU
95005-conf
+ -

Wat zijn Boekweitvlokken?

Boekweitvlokken worden gemaakt van boekweit, een plant die over de hele wereld voorkomt. Boekweit heeft witte tot roze bloesems. Boekweit is rijk aan koolhydraten en licht verteerbaar, waardoor het ideaal is als ontbijt. Boekweit is wellicht afkomstig uit China en wordt daar al sinds de prehistorie verbouwd. In de 15e eeuw maakte Europa voor het eerst kennis met boekweit.

Hoe worden boekweitvlokken gemaakt?

Boekweitzaden worden eerst grondig schoongemaakt en op schoteltjes gelegd. De zaden ontkiemen vervolgens onder gecontroleerde temperatuur en vochtigheid gedurende 24 tot 48 uur, of totdat de kiem volledig ontwikkeld is. Deze gekiemde stengels worden overgebracht in aparte bakjes en gedroogd bij een temperatuur van 42°C gedurende in totaal 24 uur. De zaden worden vervolgens vermalen tot boekweitvlokken en gekoeld)

De voordelen van Boekweit Vlokken

Biologische boekweitvlokken zijn zeer rijk aan voedingsstoffen en zitten boordevol enzymen. Ze hebben een unieke proteïnesamenstelling, waarbij 11-15% van het zaad uit proteïne bestaat. Bovendien bevat boekweit lysine - een essentieel aminozuur dat in veel andere granen niet voorkomt.

Waar kan ik boekweit vlokken kopen?

Gemakkelijk boekweit vlokken kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je boekweit vlokken kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele boekweit vlokken aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Boekweit Vlokken Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde boekweit vlokken komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Boekweit Vlokken Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Boekweit Vlokken Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Boekweit Vlokken Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.