Superfoods

  1. Alles wat je moet weten over Cacao Ceremonies

    Alles wat je moet weten over Cacao Ceremonies
    Verken de wereld van cacao ceremonies, een ritueel dat rauwe cacao gebruikt om de geest te openen en emotionele genezing te bevorderen. Ontdek de diepere betekenis achter deze bijzondere bijeenkomsten.
    Lees meer »
  2. Pink Pitaya poeder

    Pink Pitaya poeder
    Vandaag nemen we je mee naar een kleurrijk en intrigerend superfood: Pink Pitaya poeder. Met zijn levendige roze tint en fascinerende eigenschappen is dit poeder een ware sensatie voor zowel je smaakpapillen als je creativiteit. Dus ontspan, laat je inspireren en ontdek waarom pink pitaya poeder een onmisbaar ingredient is voor een kleurrijke en smaakvolle culinaire ervaring
    Lees meer »
  3. Wat is Psyllium husk?

    Wat is Psyllium husk?
    Psylliumschil is afkomstig van de plantago ovata, en is een uitstekende bron van voedingsvezels. Het is samengesteld uit zowel oplosbare als onoplosbare vezels, waarvan de meest voorkomende een soort slijmstof is, genaamd hemicellulose....
    Lees meer »
  4. Acai Poeder Gevriesdroogd Biologisch (EUTERPE OLERACEA)

    gevriesdroogd acai poeder

    De acai of "kool palm" is een tropische palmboom afkomstig uit het Amazone regenwoud in Zuid-Amerika. Het groeit overvloedig in de uiterwaarden of Varzea van het Amazone stroomgebied in Brazilië, w…

    Lees meer »
  5. Baobab Poeder BIO

    baobab poeder
    De baobab boom, Adansonia Digitata, groeit van nature in tropisch Afrika, maar is ook met succes geïntroduceerd in andere regio's, bijvoorbeeld in Madagaskar en India. Deze boom is in zijn jonge ja…
    Lees meer »
  6. Bijenpollen Biologisch

    bijenpollen
    Een van de oudst bekende honing producten is bijenpollen - gemengde stuifmeelkorrels die worden verzameld door de vrouwelijke werkbijen uit een grote verscheidenheid aan planten. Het stuifmeel van …
    Lees meer »
  7. Lucuma BIO

    Lucuma BIO
    Lucuma wordt gekweekt in de Peruaanse hooglanden sinds 200 na Christus, toen de oude Moche mensen als eerste de smaak van deze unieke karamelzoete vruchten ontdekten. Het fruit had zowel voedzame e…
    Lees meer »
  8. Gerstegras BIO

    Gerstegras Nieuw Zeeland

    De Canterbury Plains in Nieuw-Zeeland worden beschouwd als een van de beste regio's in de wereld voor de teelt van tarwegras en gerstegras. 

    Het zuivere gletsjerwater van de Zuidelijke Alpen stuurt …

    Lees meer »
  9. Boekweit Bio

    Gekiemd Boekweit
    Verrassend genoeg is boekweit geen graan, maar in feite een vrucht uit dezelfde familie als rabarber. Omdat het dezelfde kenmerken bezit als graangewassen, wordt het vaak daarbij geplaatst en gebru…
    Lees meer »
  10. Cacaobonen Raw

    cacaobonen raw banner
    De cacao boom, van origine uit de vruchtbare bossen van Zuid-Amerika, staat niet alleen bekend om zijn unieke smaak, maar ook om zijn therapeutische en voedzame eigenschappen. Zijn Latijnse naam – …
    Lees meer »