Blauwe Bessen Poeder Gevriesdroogd Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Blauwe Bessen Poeder Gevriesdroogd Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 16,65
Op voorraad
SKU
40101-conf
+ -

De voordelen van Blauwe Bessen Poeder

Blauwe bessen bevatten de kleurstof anthocyaan, die cholesterolverlagend werkt. Ook zijn blauwe bessen antioxidanten bommetjes. Blauwe essen kennen talloze toepassingen. Ze worden vaak los gegeten, maar ze doen het ook prima in een fruitsalade, in een frisse smoothie, of door de yoghurt. Blauwe bessen poeder is een stuk langer houdbaar dan verse bessen en is bovendien makkelijk te doseren.

De geschiedenis van Blauwe Bessen Poeder

Biologische blauwe bessen groeien vrijwel overal, maar worden met name in Europa en in Zuid-Amerika geoogst. Het bijzondere van deze kleine besjes is dat ze vol micronutriënten zitten, waaronder antioxidanten. Ook zitten er veel vezels in blauwe bessen, waardoor ze de stoelgang helpen bevorderen.

Waar kan ik berry booster blend poeder biologisch kopen?

Gemakkelijk berry booster blend poeder biologisch kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je berry booster blend poeder biologisch bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele berry booster blend poeder biologisch aanbieding meer.

Blauwe Bessen Poeder Gevriesdroogd Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde berry booster blend poeder biologisch komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Blauwe Bessen Poeder Gevriesdroogd Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Blauwe Bessen Poeder Gevriesdroogd Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Blauwe Bessen Poeder Gevriesdroogd Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.