bio ahornsiroop maple syrup klasse C in plastic jug - 1L

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Ahornsiroop Maple Syrup klasse C in plastic jug biologisch 1L? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
€ 19,16
Op voorraad
SKU
30823
Verwachte levertijd: 1 werkdag(en)
  + -
  • Koop 3 voor € 18,59 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 5 voor € 18,21 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 10 voor € 17,25 (incl. BTW) per stuk

  De zoete lekkernij van de inheemse amerikanen

  Lang voordat de Europeanen Noord-Amerika veroverden werd het sap van de esdoorn al door de inheemse bevolking gebruikt als zoetstof. Zij beschouwden dit suikerhoudende sap als een bron van energie en voeding.

  Puur Esdoornsap

  Terrasana Ahornsiroop Biologisch is een echter Canadese Maple syrup. Het is gemaakt van het pure ingedikte sap van de esdoorn.

  Ingrediënten bio ahornsiroop:

  100% pure siroop C-klasse.
  Deze C-klasse is gebaseerd op de oude Canadese gradering, waarin de klasse iets zei over de kleur van de siroop. Deze ahornsiroop is donker van kleur met een robuuste smaak en valt in deze oude klasse dus onder de C-klasse. Sinds 2014 is er een nieuw Noord-Amerikaans klasseringssysteem, waarbij de klassen zijn onderverdeeld in A-klasse, Productie-klasse en Substandaard-klasse. Deze klassen zijn niet meer afhankelijk van de kleur, maar van de smaakkwaliteit, de uniformiteit van kleur en de afwezigheid van troebelheid en sedimentatie.Deze Ahornsiroop valt in de nieuwe klassering onder klasse-A - Dark Colour and Robust Taste.

  Gebruiksaanwijzing biologische ahornsiroop:

  Ahornsiroop is een prima zoetmiddel. Je kunt deze zoete stroop gebruiken in allerlei bakproducten, stoofperen, appelmoes, fruitsalades, muesli en yoghurt, op vruchten, ijs, gebak en pannenkoeken. Ook te gebruiken als zoetmiddel in koffie of thee. 

  Bio ahornsiroop verpakking:

  1000ml in kunststof fles.
  Bij Naturaplaza kun je ahornsiroop kopen.

  Premium Ahornsiroop Maple Syrup klasse C in plastic jug biologisch 1L

  Ahornsiroop Maple Syrup klasse C in plastic jug biologisch 1L van Terrasana is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  De door ons geselecteerde biologische zoetstoffen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

  Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.