Bijvoet gesneden biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Bijvoet gesneden biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,36
Op voorraad
SKU
80009-conf
+ -

Oorsprong Bijvoet

De bijvoet (Artemisia vulgaris) is een alsemachtige plant uit de composietenfamilie en komt op bijna het hele noordelijke halfrond voor.

Bijvoet toepassingen

Bijvoet kent verschillende toepassingen. Toen mongolen lang geleden observeerden dat wolven bijvoetplanten vertrapten en zich er vervolgens in gingen liggen rondwoelen, ontdekten ze dat bijvoet muggen afweert. De plant bezit een natuurlijk aroma dat muggen verjaagt.

In de oosterse geneeskunde, zowel de traditionele Chinese geneeskunde als in de Japanse en Koreaanse acupunctuur, wordt bijvoet al vele eeuwen gebruikt om te verwarmen. Dit wordt moxibustie genoemd. Hiertoe wordt gedroogde en gemalen bijvoet aangestoken.

In de keuken wordt bijvoet gebruikt als kruid om gerechten mee op smaak te brengen. Je hebt er niet veel van nodig, want de smaak is nogal bitter. Het is ook geschikt om thee van te trekken. Vanwege de in bijvoet aanwezige stof thujone, zou dit lucide dromen bevorderen.

Waar kan ik Biologische bijvoet kopen?

Gemakkelijk Biologische bijvoet kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologische bijvoet bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologische bijvoet aanbieding meer.

Premium Bijvoet gesneden biologisch

Bijvoet gesneden biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.