Bijenpollen Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Bijenpollen Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 7,83
Op voorraad
SKU
40010-conf
+ -

Het geschenk van de natuur

Bijenpollen zijn het perfecte geschenk van de natuur. Onze bijenpollen worden verzameld door imkers in Spanje. Wanneer het verzameld is wordt het koud gedroogd om zo veel mogelijk voedingsstoffen te behouden. Bijenpollen worden geoogst met respect voor de natuur en in het bijzonder de bij.

Zijn bijenpollen gezond?

Uiteraard! Bijen mengen nectar met stuifmeel waar ze balletjes van maken. De pollen bevatten ontzettend veel voedingsstoffen. Ze zijn klein, maar hun voedingswaarde is groot. Ze bevatten plantaardige eiwitten, vitaminen C, D, E en K, mineralen, antioxidanten en alle essentiële aminozuren. Bovendien vind je in deze stuifmeelkorrels minder suikers terug dan in bijvoorbeeld honing.

Herkomst van onze bijenpollen

De bijenpollen zijn van polyflorale (meerdere bloemen) botanische oorsprong, hierdoor zijn deze pollen van hoge kwaliteit. Ook is dit de reden waarom de kleur van de korrels varieert. De pollen zijn afkomstig van meer dan 120 verschillende soorten planten en pollen. Alleen deze soort bijenpollen kunnen bijdragen aan een gebalanceerd voedingsprofiel. Deze bijenpollen zijn een 100% natuurlijk product en bevatten geen toevoegingen.

Gebruik

Bijenpollen kunnen op creatieve manieren gebruikt worden. Het kan rauw worden geconsumeerd, maar het kan ook worden toegevoegd aan alle soorten dranken en voedingsmiddelen. Waaronder ook bakkerijproducten en salades.

Waar Bijenpollen kopen?

Biologische bijenpollen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza, ook in kleine porties. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische Bijenpollen aanbieding meer.

Waar kan ik Biologische bijenpollen kopen?

Gemakkelijk Biologische bijenpollen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologische bijenpollen bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologische bijenpollen aanbieding meer.

Premium Bijenpollen Biologisch

Bijenpollen Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische zoetstoffen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.