Betaalmethoden

Zoals u bij uw bestelling in de webshop zult zien, zijn er meerdere betalingsmogelijkheden:

 

Bancontact | Gratis

Met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Veel Belgische banken zijn hierbij aangesloten.

Belfius | Gratis

Met Belfius kunt u als Belgische consument vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betalen met Belfius Direct net is heel eenvoudig en verloopt snel.

Afterpay| Gratis

Met AfterPay shop je eerst en betaal je later. Plaats je bestelling en ontvang je pakketje. Bekijk, proef en probeer alles en betaal later binnen 14 dagen met handige notificaties als er een betaaldatum aankomt. En betalen met AfterPay is nu nóg beter in de nieuwe app, zodat je kan betalen hoe jij wil, waar je ook bent. 

Bank overboeking | Gratis

Als u wilt betalen via acceptgiro of overboeking moet u gebruik maken van de bankgegevens zoals vermeld in de mail van onze betaalprovider Multisafepay. Deze mail ontvangt u nadat de bestelling is geplaatst. Maak het bedrag niet over naar een ander rekening nummer. Heeft u het bedrag toch naar een ander rekening nummer over gemaakt? Neem dan contact met ons op. Betalingen via deze methode kunnen 1 tot 3 werkdagen langer duren voordat ze verwerkt zijn. Dit is afhankelijk van uw bank. 

Paypal | +€ 0,50 Toeslag

PayPal is na iDEAL en de creditcard een populair middel om online te betalen. Anders dan iDEAL biedt PayPal aankoopbescherming. PayPal is in dat opzicht als betaalmethode te vergelijken met creditcards.

Apple Pay| Gratis

Apple Pay is een betaaldienst van Apple op onder andere de iPhone en Apple Watch. Tijdens het afrekenen komt deze methode alleen tevoorschijn wanneer u met een Apple product onze website bezoekt

Creditcard| Gratis

Bij Naturaplaza Kunt u veilig en snel betalen met de volgende credit cards afrekenen: Mastercard, Maestro, Visa en American express

iDEAL | Gratis

De meest gebruikte betaalmethode in Nederland is iDEAL. Alle nederlandse banken zijn hierbij aangesloten. Het komt wel eens voor dat er storingen zijn bij 1 of meerdere banken en dat daarom niet kan worden betaald met Ideal. De huidige realtime status kan gecontroleerd worden op Ideal- status check.

Dotpay | Gratis

Dotpay is een populaire manier van betalen in Polen. Het stelt klanten in staat om met credit cards, cash en mobiele telefoon betalingen te verrichten. Dotpay is beschikbaar voor meer dan 30 Poolse banken.