Basis Saus Mix helder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Basis Saus Mix helder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 24,05
Op voorraad
SKU
42170-conf
+ -

Mix met biologische ingrediënten voor Basis saus mix helder

Kruidenmixen speciaal voor het maken van de heerlijkste soepen en sauzen. 100% puur natuur, zonder toevoegingen. De basis van deze mix is de universele Strooimeester kruidenmix, aangevuld met melkpoeder en zeezout (6%) en de volgende biologische ingrediënten: rijstmeel, glucose, maïszetmeel, johannesbroodpitmeel, ruwe rietsuiker, guarpitmeel, selderij, ui, 'citrona' (glucose, ruwe rietsuiker, rijstmeel en natuurlijk citroenaroma), lavas, nootmuskaat, zonnebloemolie en knoflook.

De beste toepassingen voor deze mix?

Maak de lekkerste heldere sauzen met deze basis saus mix.

Premium Basis Saus Mix helder Biologisch

Basis Saus Mix helder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische soep- & saus mixen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.