Basilicum Poeder kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Basilicum Poeder kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,39
Op voorraad
SKU
80008-conf
+ -

Waar komt Basilicum vandaan?

Basilicum is een kruidensoort uit de lipbloemenfamilie. De bladeren van deze plant worden gebruikt in de keuken, en het heeft ook de bijnaam koningskruid omdat de wetenschappelijke naam, basileus, "koning" betekent. In India wordt basilicum beschouwd als een heilig kruid. Oorspronkelijk groeide de plant in natuurlijke gebieden tussen Centraal-Afrika en Zuidoost-Azië.

Toepassing van Basilicum Poeder

Basilicum heeft een unieke, licht muntachtige smaak met ondertonen van anijs en peper die populair is in de Italiaanse en Franse keuken. Probeer het eens over tomatensoep te strooien voor een heerlijke combinatie. Dit groene heilige kruid doet het goed in soepen en sauzen, pesto's, kaasgerechten, vis- en vleesgerechten en in salades. Het smaakt ook heerlijk op koekjes! Voor de beste smaak voeg je basilicum pas laat in het kookproces toe aan je gerecht.

Productieproces Basilicum Poeder

Nadat de blaadjes van basilicum zijn geplukt, worden de goede eigenschappen geconcentreerd door ze te drogen en vervolgens tot basilicumpoeder te verwerken. Het poeder heeft een licht- tot donkergroene kleur zoals olijven en ruikt duidelijk naar basilicum.

Waar kan ik biologisch basilicum poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch basilicum poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch basilicum poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch basilicum poeder aanbieding meer.

Basilicum Poeder kiemarm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch basilicum poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Basilicum Poeder kiemarm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Basilicum Poeder kiemarm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Basilicum Poeder kiemarm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.