Baobab Poeder Biologisch

5/5.0 (5 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Baobab Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Unieke kracht van Baobab poeder Biologisch

Baobab poeder Biologisch is afkomstig van de Baobab, die ook de ‘apenvruchtboom’ genoemd. De boom heeft deze bijzondere naam gekregen, omdat veel apen dol zijn op de Baobabvrucht en zich er met veel plezier aan voeden. De Baobab heeft de unieke eigenschap dat hij heel erg oud kan worden. Niet voor niets staat de apenbroodboom bekend als de ‘Tree of Life’. Denk niet aan Yggdrasil uit de Noorse mythologie, maar richt je blik op een warm continent. Bij Naturaplaza koop je uniek, lekker baobab poeder dat op verschillende wijzen kan worden ingezet.

Wat zit er in Baobab poeder Biologisch?

De Baobab is niet alleen de Afrikaanse boom die het oudste kan worden, maar ook nog eens de oudste op het continent. De vrucht groeit ook op het Afrikaanse vasteland, maar vooral op het eiland Madagaskar. In de Baobabvrucht zitten talloze antioxidanten, plus vitamines, calcium en andere mineralen. In poedervorm bestaat de vrucht uit zo’n 50 procent vezels. Je kunt het poeder inzetten om een baobab smoothie van te maken, of het poeder mengen met yoghurt. Baobab kopen doe je niet alleen omdat het gezond is, bovenal is het gewoon erg lekker.

Een bijzonder powerfood

Baobab poeder heeft veel verschillende unieke, krachtige eigenschappen. Er zit maar liefst 6 maal zoveel vitamine C in het poeder dan in een vergelijkbare hoeveelheid sinaasappel. Ook zitten er ontzettend veel antioxidanten in het poeder, maar liefst zes maal zoveel als in zwarte bessen. Kalium zit er zesmaal zoveel in als in bananen. Ook zit er tweemaal de hoeveelheid calcium in die je in melk vindt, plus een hoop meer ijzer dan je in rood vlees tegenkomt. Baobab poeder is het wondermiddel om in één klap aan talloze verschillende gezonde stofjes te komen.

Baobab poeder voedingswaarde:

  • zes keer meer vitamine C dan sinaasappels
  • zes keer meer antioxidanten dan zwarte bessen
  • twee keer meer antioxidanten dan gojibessen
  • twee keer meer calcium dan melk
  • zes keer meer kalium dan bananen
  • meer ijzer dan rood vlees
  • meer vezels dan vruchten als appels, abrikozen of bananen

Waar kan ik biologische baobab poeder kopen?

Gemakkelijk biologische baobab poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische baobab poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische baobab poeder aanbieding meer.

Baobab Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische baobab poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Baobab Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Baobab Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Baobab Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40007-conf
Productspecificatie Specsheet
Extra Info Flowchart
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Voeg naar smaak toe aan gerechten zoals yoghurt en desserts of gebruik het als topping.
Ingrediënten Baobab
Vitamines en Mineralen Ijzer, Kalium, Vitamine C
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Zuid-Afrika
Merk Holyflavours
HS-Code 08134095
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 221,8 kcal / 915,4 KJ
Eiwitten 2 g
Koolhydraten 26 g
Vetten 0,2 g
Verzadigde Vetten 0,1 g
Vezels 54 g
Natrium -
Zout 0,01 g
Reviews
Vol en romig
Makkelijk in gebruik en vol van smaak. Veel romiger dan ik had verwacht.
Lekker
De smaak is lekker en makkelijk te mengen door gerechten. Niet overheersend. Nog te kort in gebruik om de werking ervan te kunnen duiden. Wilde deze Baobab al een hele tijd geleden kopen, maar was toen nog niet in Nederland verkrijgbaar.
Blij verrast om er per ongeluk achter te komen dat dit nu gelukkig wel het geval is.
Heerlijk in shakes
Heerlijk om in shakes te gebruiken na het sporten
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op