Vervallen

Badzoutkogels in doos

(0 reviews)
  • Te gebruiken in bad
  • Ontspannende en reinigende werking
  • Goed voor de huid
… Lees hieronder verder...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gebruik van Badzoutkogels

Deze badzoutkogels zijn te gebruiken in bad, hebben een ontspannende en reinigende werking en zijn goed voor de huid. Deze kogels zijn gemaakt van 100% Himalaya natuurzout, en afkomstig uit Pakistan. Deze barparel heeft een doorsnede van ongeveer 3 centimeter.

Himalaya kristalzout

Dit kristalzout is afkomstig uit de zoutketen in Pakistan. De zoutketen behoort geologisch, maar niet geografisch tot het Himalaya massief. Himalaya kristalzout is een natuurlijk tafelzout van ongeveer 250 miljoen jaar oud. Zonder chemische toevoegingen en/of vloeimiddelen en gewonnen zoals het al honderden jaren gebeurt.

Het Himalaya Kristalzout heeft zich meer dan 250 miljoen jaar geleden gevormd tijdens de verdwijning van de oorspronkelijke oceaan. Het wordt met de hand geoogst op de Tibetaanse hoogvlaktes. Vroeger werd het zout uit de Himalaya ook wel “zout van de koning” genoemd, omdat het zout van zeer hoge kwaliteit alleen aan de plaatselijke adel verkocht werd. De roze kleur komt van de mineralen die het zout heeft opgenomen zoals natriumchloride, magnesium en calcium.

Het lijkt er misschien niet op, maar er was een tijd dat het Himalayagebergte geen gebergte, maar een onderdeel van de zee was. Waar de moderne zee sterk vervuild is, is Himalaya zout nog puur Dit betekent dat het zout over alle oorspronkelijke eigenschappen beschikt. Geraffineerde zouten dragen weinig tot niets bij aan het negatieve effect op onze gezondheid. Himalayazout is het natuurlijke alternatief en staat niet voor niets bekend als het zout der zouten.

Kenmerken
Artikelnummer 30182-conf
Speciale Eigenschappen Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt Pakistan
Land van productie Pakistan
Merk Holyflavours
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Ja
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op