Badzoutkogels in doos

  • Te gebruiken in bad
  • Ontspannende en reinigende werking
  • Goed voor de huid
… Lees hieronder verder...
Niet op voorraad
SKU
30182-conf

Gebruik van Badzoutkogels

Deze badzoutkogels zijn te gebruiken in bad, hebben een ontspannende en reinigende werking en zijn goed voor de huid. Deze kogels zijn gemaakt van 100% Himalaya natuurzout, en afkomstig uit Pakistan. Deze barparel heeft een doorsnede van ongeveer 3 centimeter.

Himalaya kristalzout

Dit kristalzout is afkomstig uit de zoutketen in Pakistan. De zoutketen behoort geologisch, maar niet geografisch tot het Himalaya massief. Himalaya kristalzout is een natuurlijk tafelzout van ongeveer 250 miljoen jaar oud. Zonder chemische toevoegingen en/of vloeimiddelen en gewonnen zoals het al honderden jaren gebeurt.

Het Himalaya Kristalzout heeft zich meer dan 250 miljoen jaar geleden gevormd tijdens de verdwijning van de oorspronkelijke oceaan. Het wordt met de hand geoogst op de Tibetaanse hoogvlaktes. Vroeger werd het zout uit de Himalaya ook wel “zout van de koning” genoemd, omdat het zout van zeer hoge kwaliteit alleen aan de plaatselijke adel verkocht werd. De roze kleur komt van de mineralen die het zout heeft opgenomen zoals natriumchloride, magnesium en calcium.

Het lijkt er misschien niet op, maar er was een tijd dat het Himalayagebergte geen gebergte, maar een onderdeel van de zee was. Waar de moderne zee sterk vervuild is, is Himalaya zout nog puur Dit betekent dat het zout over alle oorspronkelijke eigenschappen beschikt. Geraffineerde zouten dragen weinig tot niets bij aan het negatieve effect op onze gezondheid. Himalayazout is het natuurlijke alternatief en staat niet voor niets bekend als het zout der zouten.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.