Assortiment

Naturaplaza heeft zich tot taak gesteld een bijzonder uitgebreid assortiment van wel 2000 verschillende biologische ingrediënten van hoge kwaliteit voor uw gerechten en mixen te leveren. De ingrediënten worden in het land van oorsprong geselecteerd volgens onze strenge goedkeuringsvoorwaarden. De selectie van de ingrediënten is gebaseerd op de kwaliteit en de smaak van de producten, alsook op de duurzaamheid en de levensomstandigheden van de telers. In dit selectieproces sluiten wij geen compromissen en staan wij onwrikbaar achter de waarden die onze producten belichamen. Aangezien kwaliteit een prijs heeft, onderscheiden onze producten zich niet door hun lage prijzen, maar door een basiskwaliteit die wij van elk product kunnen garanderen.

Gecertificeerde BIO-producten

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit gecertificeerde BIO-producten. Als er "Biologisch" staat bij een product, kunt u zeker zijn dat dit product ook daadwerkelijk "BIO-gecertificeerd" is. Je herkent een biologisch product ook altijd aan het bio-logo op de productafbeelding in onze webwinkel. Onze biologische producten zijn altijd vrij van kunstmatige geuren, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Zo proef je hoe een ingrediënt werkelijk smaakt.

Naast het BIO-keurmerk hebben onze producten nog enkele andere bijzondere kenmerken die je op de productpagina kunt vinden. Om de herkomst en de kwaliteit van onze producten zo transparant mogelijk te houden, vind je op de productpagina ook een pdf met productspecificaties specsheet met alle mogelijke informatie over herkomst, voedingswaarden, analyses en meer.

Productsoorten

In de loop der tijd hebben wij ons assortiment steeds verder uitgebreid en kunnen wij nu met trots kijken naar een breed assortiment, dat wij op onze homepagina aanbieden. Maak hieronder kennis met onze segmenten en productgroepen.

In ons assortiment vindt u natuurzouten en kruiden & specerijen, die samen tot de groep specerijen kunnen worden gerekend. Daarnaast zijn er de natuurlijke zoetstoffen waarin suiker, maar ook suikervervangers zoals stevia en honing worden aangeboden. De natuurlijke zouten worden onderverdeeld in oorsprong / productieproces en zijn te vinden als zeezout, steenzout, bronwaterzout en vlokkenzout. Bij de kruiden en specerijen kun je naast een heleboel losse ingrediënten ook kruidenmixen vinden, waarmee je biologisch en duurzaam kunt marineren. In het pepersegment vind je ons brede assortiment van wereldwijde en exotische peper rassen.

Superfoods maken indruk met speciale eigenschappen, zoals een hoog gehalte aan vitamines, mineralen of antioxidanten. Superfoods zijn veelal groentes en fruit, maar je vind er ook bepaalde specerijen, die zich onderscheiden door zulke exclusieve eigenschappen. Wij bieden je de service van een apart segment, zodat je snel een inzicht krijgt in onze superproducten. Superfoods zijn verkrijgbaar als poeder of granulaat en deels ook in hun oorspronkelijke vorm.

In het segment Supplementen vind je ons assortiment eiwitten, vitaminen en mineralen. In ons Matcha-segment vindt je naast de eigenlijke thee ook andere producten, zoals energiedranken en accessoires voor de bereiding van matcha. Onder "Verzorging" vindt u al onze producten voor huidverzorging, gezichtsverzorging, mondverzorging of zelfs insectenwerende middelen, eco-wasmiddelen en andere verzorgingstoebehoren. Alle andere producten zoals oliën, theeën en zaden zijn te vinden in ons segment "Overige voedingsmiddelen".

Gezonde en bewuste voeding! Een stap in de goede richting

Onze drive is om klanten een gezond, hoogwaardig en duurzaam alternatief te kunnen bieden. Met deze gedrevenheid en de bijbehorende passie voor duurzaam eten, bieden wij u een steeds groeiend assortiment producten om u op een gezonde manier door het dagelijkse leven te loodsen.

Op je gezondheid!