Ashwagandha poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Ashwagandha poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,26
Op voorraad
SKU
40070-conf
+ -

Wat is Ashwagandha?

Ashwagandha poeder wordt gemaakt van de wortels van de Withania Somnifera plant. De plant komt voor in heel Afrika, het Middellandse Zeegebied, Zuid-Azië en Mauritius. Ashwagandha wordt ook wel Indische ginseng genoemd, het wordt al eeuwenlang gebruikt als een poeder voor een goede of betere gezondheid.

Gezondheidsvoordelen

Ashwagandha heeft antistress-, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Het bevat alkaloïden, choline, vetzuren, aminozuren en suikers. Ook bevat het krachtige antioxidanten die gezonde voordelen kunnen hebben, waaronder het cholesterol verlagen, versterken van het immuunsysteem en de spiermassa vergroten.

Gebruik van Ashwagandha

Het Ashwagandha heeft een milde maar licht bittere smaak. Het kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden. Het wordt voornamelijk gebruikt als voedingssupplement en als functioneel ingrediënt in voeding en dranken.

Waar kan ik biologische ashwagandha kopen?

Gemakkelijk ashwagandha kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je ashwagandha poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische ashwagandha aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Ashwagandha poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische ashwagandha komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Ashwagandha poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Ashwagandha poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Ashwagandha poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.