Arrowroot Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Arrowroot Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
96% of 100
Vanaf € 2,63
Op voorraad
SKU
80208-conf
+ -

Zeer oude wortels

Arrowroot of pijlwortel (Maranta arundinacea) is een grote, overblijvende plant uit het geslacht Maranta en wordt in regenwouden gevonden. Reeds 11.000 jaar geleden werd Arrowroot al door mensen verbouwd. Arrowroot is ook de naam van het makkelijk verteerbare zetmeel uit de wortelstokken. arrowroot Poeder is een uitstekend bindmiddel voor romige sauzen en glazuur met neutrale smaak.

De teelt van Arrowroot

De wortelstokken worden een jaar na het planten geoogst. Ze bevatten ongeveer 23% zetmeel. Ze worden eerst gewassen en daarna ontdaan van de papierachtige schil. Ze worden daarna opnieuw gewassen, gedroogd en tot pulp vermalen. De melkachtige vloeistof die zo wordt verkregen wordt gefilterd zodat een poeder van zetmeel wordt gewonnen.

Arrowroot poeder toepassingen

Arrowroot poeder wordt gebruikt voor het maken van sausen. Gebruik de helft minder arrowroot dan wat er aan (gewone) bloem op het recept staat. De juiste benodigde hoeveelheid varieert van de gewenste dikte van de saus. Arrowroot is licht verteerbaar.

Waar arrowroot kopen?

Biologische arrowrootpoeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza, ook in kleine porties. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische arrowroot poeder aanbieding meer.

Waar kan ik Biologisch arrowroot poeder kopen?

Gemakkelijk Biologisch arrowroot poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologisch arrowroot poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologisch arrowroot poeder aanbieding meer.

Premium Arrowroot Poeder Biologisch

Arrowroot Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.