Arganolie voor Mannen Biologisch met sandelhout 50 ml Alassala

Alassala heeft nu ook voor mannen argan olie met de combinatie van Sandelhout,bergamot en Frankincensolie een voedende olie gecreëerd voor huid en haar.
€ 20,11
Niet op voorraad
SKU
30988
Verwachte levertijd: 2 werkdag(en)
  • Koop 3 voor € 19,11 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 5 voor € 18,10 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 10 voor € 17,10 (incl. BTW) per stuk

  Beschrijving:

  Alassala Marokkaanse Argan Oil For Men met sandelhout is een 100 % pure argan olie, biologisch en wordt koud geperst uit de best geselecteerde noten. De olie voelt licht aan op uw gezicht als u het aanbrengt. De Marokkaanse Argan olie met 100% sandelhoutolie, 100%bergamotolie en 100% frankincenseolie is een unieke samenstelling van Alassala voor de mannen. Door de combinatie van de essentiële oliën, kan dit een positieve werking hebben bij het hydrateren, kalmeren en het verzachten van uw huid. Ook is dit product te gebruiken voor na het scheren en een voedende werking voor uw huid en baard.

  Ingrediënten:

  100% Pure biologische argan olie, 100% biologische sandelhoutolie, 100 % bergamotolie en 100% frankincenseolie.

  Gebruiksaanwijzing:

  Aanbrengen als een aftershave, gebruik een paar druppels in de palmen van je hand en masseer dit zachtjes op uw gezicht, tot aan de nek. Doe dit een opwaartse beweging. Als u het wilt gebruiken voor uw baard, gebruik dan 1 of 2 druppels en verdeel het zo in uw baard. Herhaal dit 2 tot 3 keer in de week.

  Geschikt voor alle huidtypen en dagelijks gebruik. Ook voor geïrriteerde huid.

  Verpakking:

  Flesje 50 ml met een drukpomp systeem.
   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.