Vervallen

Argan olie basis - 100ml

5/5.0 (1 reviews)
  • Arganolie is huidherstellend, huidverzorgend, en kalmerend.
  • Reguleert de vochtbalans van huid en haar
  • Stopt het haar van kroezen en pluizen.
  • Geschikt voor alle huidtypen.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gebruik:

Argan basisolie van Aromed. Arganolie voedt en kalmeert de huid en wordt goed opgenomen zonder vet aan te voelen. Geschikt voor alle huidtypen. Arganolie komt van de arganboom, die alleen in Marokko voorkomt en onder de bescherming van Unesco valt. Arganolie wordt gemaakt door Berbervrouwen middels handmatige koude persing van de noten van de arganboom, waarvan er slechts 20 miljoen bestaan. Vanwege het zeldzame karakter van de arganboom en de traditionele productiewijze wordt arganolie ook wel "?vloeibaar goud" genoemd. Verkrijgbaar per 100 ml in PET fles met klikdop.

Gebruik:

Arganolie is zeer rijk aan voedende, verzorgende stoffen zoals essentiële vetzuren: verschillende anti-oxidanten zoals vitamine E: carotenen: squaleen en hoogwaardige eiwitten. Arganolie is een dikke olie, die niet vet aanvoelt en goed wordt opgenomen door huid en haar. Het is geschikt voor ieder huid- en haartype, maar met name voor de gevoelige huid en droog, beschadigd haar. Arganolie is huidherstellend, verzorgend, kalmerend en voedend. Arganolie is een goede basisolie. Combineer met essentiële oliën als pepermunt, rozemarijn en tea tree.

Herkomst

De arganboom (Argania spinosa) komt alleen voor in Marokko. De vruchten van de arganboom zijn groen, ze hebben wat weg van olijven. Binnenin de vrucht bevindt zich een noot, en daarbinnen in pitten. De argannoot bevat maximaal drie van deze amandelvormige pitten, waaruit de arganolie gewonnen wordt. Zowel de oogst als de productie wordt gedaan door Amazighvrouwen (Berbers), die dit al eeuwenlang op traditionele wijze doen. De argannoten worden handmatig gekraakt, gemalen en geperst om olie te maken. Voor een liter arganolie is ongeveer 32 kilogram vruchten nodig, dit is gelijk aan de opbrengst van 1 boom per seizoen. Omdat de arganboom zeldzaam is en vanwege de traditionele productiewijze wordt arganolie ook wel "?vloeibaar goud" genoemd. Amazigh betekent "?vrije mensen". Dankzij de productie van arganolie kunnen duizend vrouwen zesduizend mensen in levensonderhoud voorzien.

Kenmerken
Artikelnummer 30054
Productvorm Olie
Speciale Eigenschappen Conventioneel, 100% Natuurlijk
Merk Aromed
EAN 8714139003031
HS-Code 09109999
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 0
Eiwitten 0
Koolhydraten 0
Vetten 0
Verzadigde Vetten 0
Vezels 0
Natrium 0
Zout 0
Reviews
star star star star star
geen droge huid meer
De Argan basisolie is werkelijk een top product! Ik merk gelijk al dat ik minder last heb van een droge huid en het is echt vele malen beter dan hetgeen wat ik altijd heb aangeschaft in de supermarkt. De prijs is het dubbel en dwars waard!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op