Anijszaad heel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Anijszaad heel Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
95% of 100
Vanaf € 5,93
Op voorraad
SKU
80002-conf
+ -

Wat is anijs?

Anijs (Pimpinella anisum) lijkt qua smaak enorm veel op Steranijs (Illicium verum). Maar waar Steranijs het vruchtzaad van een boom is, is Anijs een kruid dat behoort tot de schermbloemenfamilie. De zaden van anijs zijn een veel gebruikt ingredient voor het aromatiseren van gerechten. Anijszaad heeft een zoete, warme drop-achtige smaak. Die wordt veroorzaakt door de stof Anethol, die je ook terugvindt in Steranijs en Venkel. Anijs kent zijn oorsprong uit het oostelijke deel van het Middellandse Zeegebied en West-Azië.

Waarom Anijs kopen?

Anijs staat bekend om haar aroma van drop. Anijssmaak is misschien wel het meest bekend van de beschuit met muisjes. Daarnaast is anijs in veel snoepgoed van over de hele wereld te vinden. Het is ook mogelijk om over koekjes of cake wat opgeklopt eiwit te smeren met daarover anijszaad. Ook in likeur wordt vaak anijs gebruikt, denk maar aan Ouzo, Raki, Pastis en Anisette. Verder geeft anijs smaak aan brood, gebak, koekjes, fruit en peperkoek. In India wordt anijs gebruikt in curry's en bij vis. Anijs is lekker bij fruit zoals appels, vis, noten en groenten zoals pompoen en wortel. Zo maakt anijs deel uit van diverse Franse wortelgerechten.

Van de Anijszaad is het ook mogelijk om deze te vermalen tot Anijspoeder. Voordeel van anijspoeder is dat je geen stukken anijszaad in je gerecht hebt, wanneer je daar niet van houdt.

Anijszaad kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza, ook in kleine porties. Meld u aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele anijszaad aanbieding meer.

Waar kan ik Biologisch anijszaad kopen?

Gemakkelijk Biologisch anijszaad kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologisch anijszaad bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologisch anijszaad aanbieding meer.

Premium Anijszaad heel Biologisch

Anijszaad heel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische zaden & pitten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.