Anijs Poeder kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Anijs Poeder kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,47
Op voorraad
SKU
80003-conf
+ -

Waar komt Anijs vandaan?

Anijs (Pimpinella anisum) is een lid van de schermbloemfamilie dat anijszaden produceert. De zaden van de anijsplant worden gebruikt om smaak te geven aan maaltijden. Steranijs heeft een vergelijkbare smaak als anijs, maar komt uit een andere familie. Anijs komt oorspronkelijk uit het oostelijke Middellandse Zeegebied en West-Azië. Er zijn aanwijzingen dat de oude Egyptenaren al in 1500 voor Christus anijs gebruikten.

Verwerking tot Anijs Poeder

Anijszaad is een kruidachtige plant die ongeveer 50 centimeter hoog wordt. De zaden worden gedroogd om de waardevolle bestanddelen te versterken en vervolgens verwerkt tot anijspoeder. Het poeder is bruin van kleur en heeft een aangename geur.

Gebruik van Anijs Poeder

Anijs is een populair aromatisch kruid dat wordt gebruikt in de keuken en in alcoholische dranken. Door zijn unieke smaak is het een gewild ingrediënt voor vele gerechten en dranken. Anijs wordt traditioneel in melk geweekt om een geurige anijsmelk te maken. Het wordt ook gebruikt voor pepernoten, anijsbrood, en verschillende alcoholische dranken. Bovendien gaat anijs goed samen met fruit, noten, pompoen en wortel.

Waar kan ik biologisch anijs poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch anijs poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch anijs poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch anijs poeder aanbieding meer.

Anijs Poeder kiemarm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch anijs poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Anijs Poeder kiemarm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Anijs Poeder kiemarm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Anijs Poeder kiemarm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.