Aftersun Olie Aromed 100ml

AfterSun is 100% natuurlijk op basis van olie zonder dat het vet aan voelt. Het trekt snel in de huid, heeft een vochtherstellende en kalmerende werking en haalt de brand direct uit de huid. Werkt tevens tegen jeuk processierups
Waardering:
100% of 100
Speciale prijs € 9,89 Advies prijs € 12,35
Op voorraad
SKU
30051
Verwachte levertijd: 1 werkdag(en)
  + -

  Beschrijving- Helpt tegen jeuk haartjes processierups

  AfterSun is 100% natuurlijk op basis van olie zonder dat het vet aan voelt. Het trekt snel in de huid, heeft een vochtherstellende en kalmerende werking en haalt de brand direct uit de huid. Het is een rijke olie met zeer hoge concentraties van pure vitamines. Helpt tevens tegen jeuk door de gevolgen van de processierups. Deze vormen een schild tegen vrije radicalen, zodat de etherische oliën hun werk in de kern van de cellen efficiënter kunnen verrichten. Anti-oxidanten die beschermen de huid en dragen bij tot het behoud van de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid.

  Ingrediënten:

  Aloë vera olie, Argan olie, Lavendel olie, Pepermunt olie, Rozenhout olie

  Gebruiksaanwijzing:

  Helpt tegen de jeuk van de haartjes van processierups. Werkt verkoelend en kalmerend.

  Bevordert herstel beschadigde huid, Bevordert herstellend vermogen van huid, Bevordert het vochtbalans, Blaarvorming voorkomend, Celdeling stimulerend, Elasticiteit herstellend, Huidherstellend, Hydraterend, Kalmerend, Stimuleert aanmaak huidcellen, Verlichtend, Verzacht gevoelige huid, Vocht gehalte regulerend.Smeer de Aftersun olie voorzichtig op de verbrande huid en laat deze intrekken.

  Verpakking:

  Aromed Aftersun olie in flacon van 100ml.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.