Afrikaans Parelzout 2-4 mm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Afrikaans Parelzout 2-4 mm? K… Lees hieronder verder...
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,71
Op voorraad
SKU
30163-conf
+ -

Herkomst en winning van Afrikaans parelzout

Langs de gehele 1600 km lange kust van Namibië ligt de Namib, de oudste woestijn ter wereld. Aan die kust komt diepzeewater uit Antarctica omhoog en botst daar tegen de warme lucht van de woestijn. Als gevolg hiervan hangt er tot 200 dagen per jaar een dikke mist boven het water. De lange kust wordt daarom ook wel de 'skeleton coast' genoemd, want ze ligt bezaaid met de wrakken van honderden gezonken schepen.

In het samenspel van voortdurend sterke zuidwestenwinden, zon en lichte golfbewegingen van de Atlantische Oceaan wordt een uiterst zeldzaam en zeer speciale natuurlijke vorm van zout gevormd. Afrikaans Parelzout.

Smaak en Gebruik

De zoutpannen liggen in natuurreservaten en zijn een paradijs voor vogel- en natuurliefhebbers. Door de harde structuur van Afrikaans parelzout, zijn de parels geschikt voor in de kruidenmolen (als een mooi alternatief voor het gebruikelijke grove zeezout) of als badzoutkorrels.

De smaak van Afrikaans parelzout is licht zoutig.

Premium Afrikaans Parelzout 2-4 mm

Afrikaans Parelzout 2-4 mm van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde zeezouten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.