Acerola Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Acerola Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 14,31
Op voorraad
SKU
80001-conf
+ -

Oorsprong

De Acerola (Malpighia emarginata) komt voor in het Caribisch gebied en in het noorden van Zuid-Amerika, de soort groeit op hoogtes van 1500 m. Acerola is een tropische vrucht. Hij wordt ook wel de Barbados kers of West-Indische kers genoemd.

Hoewel de acerola van oorsprong uit het Caribisch gebied afkomstig is, komt deze plant ook voor in het noordelijke deel van Zuid-Amerika. Daarnaast wordt acerola gekweekt op Hawaï, in Zuidoost-Azië, in de Amerikaanse staat Florida en andere delen van Zuid-Amerika.

Acerola behoort tot de Malpighiaceae familie en komt voor als breed vertakte struik of boom en heeft licht behaarde takken. De rijpe vruchten hebben een oranje tot donkerrode schil en zijn ongeveer 2 bij 2,5 centimeter groot. Van binnen is de vrucht geel tot oranje en heeft een kenmerkende zoetzure smaak. De Acerola kers worden gedroogd, waarna het vermalen wordt tot een fijn poeder.

Gezonde eigenschappen van Acerola:

Bevat Acerola BIO vitamine C?
De vrucht bevat een zeer hoog gehalte vitamine C en bevat veel antioxidanten. Daarnaast bevat het ook vitamine A, B1, B2, B3, B6 en B12, polyfenolen en andere belangrijke stoffen zoals mineralen (calcium, ijzer, magnesium, koper, zink, fosfor, selenium en natrium). Dit is dan ook de reden dat acerola veelvuldig wordt gebruikt in zowel vitaminetabletten als supplementen. Ons Acerolapoeder kun je smakelijk gebruiken in bijvoorbeeld yoghurt, desserts en drankjes.

Waar kan ik Biologisch acerola poeder kopen?

Gemakkelijk Biologisch acerola poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologisch acerola poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologisch acerola poeder aanbieding meer.

Premium Acerola Poeder Biologisch

Acerola Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogd fruit komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.